BRASSERIE HEERLIJK RESTAURANT & WIJNBAR

BRASSERIE HEERLIJK RESTAURANT & WIJNBAR lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 819 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Brasserie Heerlijk Restaurant & Wijnbar. Meer weten? Ontdek meer

2 jul 2022 om 19:24 Top hamburger,maar wel aan de prijs dacht dat er wel patat bij zou zitten voor dat geld.
1 jul 2022 om 21:51 One of the best burgers that I ve tried lately.
23 jun 2022 om 8:50 GEWELDIG! Zwarte bonen burger was heerlijk evenals de Rotterdamrt. Friet was heerlijk warm en niet te zout lekker knapperig. Maar die oesterzwam kroketjes.. wow enorm lekker! Wij zijn fan en we hebben voor het eerst hier besteld. Complimenten!
28 mei 2022 om 22:38 Excellent burgers and arrived sooner than last time. Tried to order via your website, but it's not working...
12 mei 2022 om 8:13 Echt lekker! Die gamba kroketten zijn n aanrader; alsof Cas Spijkers zelf in de keuken staat.
2 mei 2022 om 15:58 Beste burger uit Rotterdam. Goede producten en een perfect broodje.
30 apr 2022 om 21:50 Kwam precies aan op de tijd die we zelf gekozen hadden. Porties royaal, smaken heerlijk, patat nog warm en knapperig! Top! Enige grote nadeel was echt dat het broodje helemaal nat en zompig was. Zo jammer. Daarom 4
29 apr 2022 om 12:05 Top restaurant , eten was vers en warm en perfect van smaak ! De bezorging was ook netjes op tijd en vriendelijke bezorger.
25 apr 2022 om 10:07 Alles was prima verlopen. De bestelling was geheel naar wens. Misschien een erg groot portie zoete aardappel, voor mij mag het minder.
23 apr 2022 om 9:54 Great full burgers. Great quality.
9 apr 2022 om 21:07 Vanavond de Rotterdammert burger en de Wagyu-burger besteld. In tijden niet zó’n lekkere burger op! Niet het standaard comfy-food zoals normaal op de zaterdagavond; maar echt kwaliteit. Wij gaan hier zeker vaker bestellen.
8 apr 2022 om 20:19 Heerlijk eten, de Rotterdamse burger en zoete aardappelfrietjes, echt een aanrader